Plaetje:Zeeland wapen.svg

Uut Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Volledige resolutie(SVG-bestand, nominaal 927 × 633 pixels, bestandshroôtte: 520 kB)

Dit bestand kom von Wikimedia Commons en kan oôk in aorre project'n gebruukt worr'n. De pagina mè de bestandsbeschrievienge wòdt hieronder weergegeev'n.

Beschrijving
English: Vector drawing of the classic arms of the province of Zeeland in The Netherlands showing a red lion in the water, with a crown on top and two red lions on the sides. Underneath the Latin text "Luctor et emergo" is displayed (I struggle and I emerge).
Nederlands: Vectortekening van het klassieke wapen van Zeeland met in het midden een schild met daarop een rode leeuw met het onderlijf in het water, bovenop het schild een kroon en aan beide zijkanten een rode leeuw. Onder het wapen staat de tekst "Luctor et emergo"
Datum
Bron Hoge Raad van Adel SVG is Eigen werk
Auteur User:Rode raaf
Andere versies

File:WapenZeeland.gif

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bestandsgeschiedenisse

Klik op 'n datum/tied om 't bestand te zien zoas 't van d'r tied woas.

Datum/tiedMiniatuurOfmetiengenGebrukerOpmerkienge
hudige versie1 oes 2017 15:23Miniatuuraofbilding vò de versie von 1 oes 2017 om 15:23927 × 633 (520 kB)A. ter HoekImproved
7 sep 2013 05:39Miniatuuraofbilding vò de versie von 7 sep 2013 om 05:391.356 × 913 (505 kB)Henk B.{{Information |Description={{en|1=Vector drawing of the classic arms of the province of Zeeland in The Netherlands showing a red lion in the water, with a crown on top and two red lions on the sides. Underneath the text "Luctor et emergo" is displayed ...

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.

Metadata