Overleg categorie:Geschiedenisse naor eeûw

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uut Wikipedia

't Is eêuw, niet eeûw! Cicero 21:26, 4 juli 2007 (UTC)

  • leuk, daar kom je nu pas mee - dat woord heb ik pas tweeduzend keer gehad deze dagen (inclusief in de sjablonen),Henk K 21:29, 4 juli 2007 (UTC)
    • Hoi Henk, dit soort dingen zijn precies de reden waarom ik je geadviseerd heb om van je eigen gebruikersruimte gebruik te maken. Dat voorkomt dat je twintig keer dezelfde fout maakt en over de hele wiki moet gaan corrigeren. Bovendien wordt het keurig netjes gemeld de eerste keer dat iemand het merkt. Jij wilt Zeeuws leren, dan moet je ook hulp (en zo is deze correctie bedoeld) kunnen accepteren. Je tekst is overigens Vlaams gekleurd. Walchers zou zijn: Geschiedenisse nae eêuw. Maar die verschillende uitdrukkingswijzen zijn geaccepteerd, zo lang je maar consequent bent. Voor mij is dat een probleem met mijn Walcherse, Zuid-Bevelandse en Zeeuws-Vlaamse wortels. Guusb 21:50, 4 juli 2007 (UTC)
      • Sorry hoor, ik kijk hier normaal gesproken een paar keer per week om te zien hoe het gaat en of er niemand loopt te vandaliseren. Nu wat vaker, omdat er ook wat meer gebeurt. Ik ga echt niet de hele tijd jouw bijdragen lopen controleren, maar ik zag toevallig deze fout en meldde hem hier. Overigens kan ik zelf geen Zeeuws spreken of schrijven, ik heb alleen wat passieve kennis. Cicero 22:50, 4 juli 2007 (UTC)
Ok, bedankt voor de melding, Henk K 22:54, 4 juli 2007 (UTC)
Als ik zo vrij mag zijn wil ik je ook vragen eerst wat in je gebruikersruimte te experimenteren. Het is namelijk ook nae, niet naor althans in de meeste Zeeuwse dialecten. Je leert een dialect nou eenmaal niet zomaar door er even naar te kijken, ik heb er ook maanden/jaren over gedaan om het me eigen te maken. Steinbach 10:18, 5 juli 2007 (UTC)
Ok, ik heb dus een aantal fouten consequent gemaakt: zie mijn overleg, Henk K 16:34, 5 juli 2007 (UTC)