Overleg gebruker:JurgenNL: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.083 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
(Nieuwe bladzie mee as inoud: Dag JurgenNL, fijn je ook hier aan te treffen. ~~~~)
 
Dag JurgenNL, fijn je ook hier aan te treffen. [[Gebruker:Lotje|Lotje]] ([[Overleg gebruker:Lotje|overleg]]) 10 dec 2013 20:13 (UTC)
 
== Mijn impulsieve gedrag.. ==
 
Ik betreur mijn impulsieve gedrag op de Nederlandse Wikipedia, waarbij ik gebruikers belachelijk heb gemaakt en op een zekere manier ook heb bedreigt. Ik reageerde niet met mijn hoofd, maar met mijn emoties. Dat werkt niet op wikipedia. Wikipedia is geen sociaal netwerk. En alsnog zou mijn gedrag op een sociaal netwerk ook afgekeurd worden. In het echte leven tel je sneller tot 10 dan op een toetsenbord.
Wikipedia is er om kennis te delen, en niet om te kletsen en te bemoeien met zaken die je niks aangaat.
Wikipedia is een encyclopedie die serieuze, betrouwbare artikelen nodig heeft omdat velen dit prachtige project als bron voor presentaties, kennis en spreekbeurten gebruiken. Ik betreur mijn gedrag en deze ''preek''geef ik nu aan iemand die deze informatie al lang bezat en zich niet liet leiden door emoties. Het enige wat ik hoop is dat wikipedia in de toekomst zal bestaan uit 100% waarheid en totaal geen vandalen zal hebben. [[Gebruker:Suriminiworst5|-zeevla-]] ([[Overleg gebruker:Suriminiworst5|overleg]]) 10 feb 2014 10:58 (UTC)
188

bewerkingen

Navigatiemenu