Overleg gebruker:Troefkaart: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
460 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
:: Hee troefkaart, ik denk het tijd wordt voor het impasse. Het wordt ook tijd tijd dat we hier simpele richtlijnen gaan maken voor het aannemen van moderatoren en het verwijderen dan wel terughalen van artikelen. Ik kan heel goed leven met Robotje als moderator, hij doet goed werk en ondanks dat ik hem in de Tjako-soap aan de verkeerde kant vond staan vertrouw ik hem wel. Ik zal niet meer op NL-wiki over je gaan lopen klagen, dat doe ik voortaan gewoon weer hier. Verder hoop ik net als jij op zo weinig mogelijk bemoeienis van users uit de NL-wiki. Verder hoop in de nabije toekomst met je te kunnen discussieren over het blokkeren van users als Guiso den Broeder en die Vandaal, maar voor nu zal ik het even laten rusten. [[Gebruker:Bistromatic|Bistromatic]] 5 sep 2008 21:15 (UTC)
[[Image:Peace pipe.jpg|250px|thumb|vredespiep]]
 
==Twee verzoekjes aan moderator==
Hallo Troefkaart, twee vezoekjes:
* Het artikel [[Peter van Uhm]] is op 28 oktober aangemaakt met wat geklieder, een dag later heb ik dat vervangen door het delete-sjabloon dus dat artikel kan wel weg.
* Gisteren heeft [[Overleg gebruiker:217.102.250.129]] op 3 pagina's vandalisme gepleegd, en vanaf dat IP adres is dat al vaker gebeurd. Blok lijkt me gewenst.
Groetjes, [[Gebruker:Robotje|Robotje]] 11 nov 2008 06:40 (UTC)
288

bewerkingen

Navigatiemenu