Plaetje:Jogaila (Władysław II).jpg

Uut Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jogaila_(Władysław_II).jpg(326 × 481 pixels, bestandsgroôtte: 50 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand kom von Wikimedia Commons en kan oôk in aorre project'n gebruukt worr'n. De pagina mè de bestandsbeschrievienge wòdt hieronder weergegeev'n.

Beschrijving

King Władysław II Jagiełło, detail of the Triptych of Our Lady of Sorrows in the Wawel Cathedral.

Datum 2nd half of the 15th century
Bron [1]
Auteur Onbekend

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Bestandsgeschiedenisse

Klik op 'n datum/tied om 't bestand te zien zoas 't van d'r tied woas.

Datum/tiedMiniatuurOfmetiengenGebrukerOpmerkienge
hudige versie28 dec 2007 00:05Miniatuuraofbilding vò de versie von 28 dec 2007 om 00:05326 × 481 (50 kB)Martimar{{Information |Description=King Władysław II Jagiełło, detail of the Triptych of Our Lady of Sorrows in the Wawel Cathedral. |Source=[http://www.sefer.pl/literatura/10941-jadwiga-krzyzaniakowa-jerzy-ochmanski-wladyslaw-ii-jagiello] |Date=2nd half of t

Dit bestand òdt op de volgende pagina gebruukt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.