Plaetje:Jan Matejko, Przemysł II.jpg

Uut Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jan_Matejko,_Przemysł_II.jpg(184 × 250 pixels, bestandsgroôtte: 10 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand kom von Wikimedia Commons en kan oôk in aorre project'n gebruukt worr'n. De pagina mè de bestandsbeschrievienge wòdt hieronder weergegeev'n.

Beschrijving
Polski: Przemysł II, król Polski. Wg Jana Matejki.
Datum
Bron
Auteur De originele uploader was Paweł II z Piastów op de Poolstalige Wikipedia. Painting by Jan Matejko.

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar pl.wikipedia.
  • 2007-09-14 14:42 Paweł II z Piastów 184×250×8 (10466 bytes) Przemysł II, król Polski. Wg Jana Matejki.

Bestandsgeschiedenisse

Klik op 'n datum/tied om 't bestand te zien zoas 't van d'r tied woas.

Datum/tiedMiniatuurOfmetiengenGebrukerOpmerkienge
hudige versie31 okt 2007 22:17Miniatuuraofbilding vò de versie von 31 okt 2007 om 22:17184 × 250 (10 kB)Lukas skywalker{{Information |Description={{pl|Przemysł II, król Polski. Wg Jana Matejki.}} |Source=Originally from [http://pl.wikipedia.org pl.wikipedia]; description page is/was [http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3APrzemys%C5%82.jpg here]. |Date=2007-0

Dit bestand òdt op de volgende pagina gebruukt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.